Membri cotizanți

Carduri

Pentru sezonul competiţional 2017 – 2018 am stabilit patru tipuri de membri cotizanți: Junior – 100 de lei/sezon dedicat tinerilor poliști până în 23 de ani, Viola – 200 de lei/sezon pentru violeții de toate vârstele, Gold – 500 de lei/sezon pentru cei ce vor să se implice mai mult și Platinum – 1000 de lei/sezon pentru cei privilegiați la meciurile echipei de pe teren propriu.
Înscrierea și plata cotizaţiilor se poate face numerar(cash) la meciurile de acasă sau din deplasare la masa cu materiale promoționale dar şi în conturile de mai jos deschise de către Druckeria pentru clubul nostru: contul în lei: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108, contul în euro: RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU. Ambele conturi sunt deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Banat, beneficiarul contului: Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria”. Vă rugăm să menţionaţi „cotizaţie Poli” în momentul realizării transferului bancar.

Pentru cei departe de Timișoara înscrierea ca membru cotizant al clubului se poate face prin intermediul magazinului nostru online la adresa www.sspolitehnica.ro/shop.

Pe lângă susținerea financiară a echipei, prin achiziționarea cardului de membru beneficiați și de următoarele avantaje:

* posesorii de card Platinum: un fanion oferit exclusiv membrilor Platinum care nu este pus în vanzare și acces privilegiat la meciurile de pe teren propriu.
* posesorii de card Gold: o eșarfă oferită exclusiv membrilor Gold care nu este pusă în vanzare.
* Universitatea Politehnica Timișoara: acces gratuit la pista de alergare de la stadionul Știința pentru posesorii de card Gold și Platinum.
* Druckeria: reducere 10% la cumpărarea de materialele promotionale de peste 100 de lei pentru toți membrii.
* Magazinul U-man: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.
* Magazinul Spy-Shop: reducere 10% la produsele cumpărate pentru toți membrii.
* Viva Facilities: reducere 10% la produsele cumpărate pentru posesorii de card Platinum și reducere 5% la produsele cumpărate pentru posesorii de card Gold.
* Fordesk IT Services: reducere 15% la servicii IT pentru toți membrii.
* Cristdar: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.
* Pensiunea Tara: reducere 10% la tariful standard pentru cazare pentru toți membrii.

Pe lângă beneficiile de mai sus, vă oferim posibilitatea de a veni şi a ne ajuta să schimbăm împreună mentalitatea colectivă cu privire la ce înseamnă un club de fotbal şi relația suporterului față de echipa iubită.

 

Politehnica Timişoara reprezintă mai mult decât un club de fotbal, reprezintă un fenomen social ce stârneşte pasiuni, generează energii nebănuite şi angrenează în slujba lui suporterii pentru că ei sunt cea mai importantă componentă a clubului nostru.

Într-un oraș al premierelor, alături de un club ce își dorește a fi o premieră pentru tot ceea ce înseamnă sportul românesc, dorim să reinventăm împreună conceptul de societate sportivă.

Toţi membrii vor primi în momentul achitării cotizaţiei o legitimaţie și vor avea un drept de vot la Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți organizată anual pentru a vota președintele clubului.

Devino acum membru cotizant și pune umărul la clădirea Politehnicii curată și mândră, așa cum ne-o dorim cu toții!